NEVEZÉSI SEGÉD!

Elég egyszerű, mégis jobb ha a kezedben a segítség, így nem akadsz el az online nevezésben.

1. REGISZTRÁCIÓ

    A menüpontot a jobb felső sarokban találod meg. Lépj be, és értelemszerűen töltsd ki az adatokat, majd a feltüntetett  ellenőrző kódot írd be, és a végén nyomd meg a regisztrálok gombot.

2. BELÉPEK

    Várakoznod sem kell, azonnal lépj be! Írd be az előbb megadott felhasználó neved, majd a jelszót, és lépj be.

3a.

     Most a következő menüpontokat látod. CSAPATOK, TAGOK, ADATAIM, KILÉPEK. Kezdjük. Nyomd meg a TAGOK gombot. Most azt látod, hogy 0 tagod van. ÚJ TAG FELVITELE. Nyomd meg, és töltsd ki az adatokat. A lényeg a név, a nem, és a születési idő, a többi adat nem kötelező! Majd a FELVISZ gombot, és kész egy tag. Aztán a VISSZA gombot, és jöhet a többi tag is.

3b.

     Ha végeztél a tagokkal, akkor lépjünk tovább. Most nyomd meg a CSAPATOK gombot. Két dogot látsz, CSAPATAIM, és ÚJ CSAPAT FELVITELE. Miután még csapatod nincs, így jön az ÚJ CSAPAT FELVITELE lehetőség. Írd be a csapatod nevét, majd a TIPUS gombnál válassz a gold, silver, és bronz sorozatból, aztán a STILUS gombnál választhatsz a hip hop, krump, break, lockin, poppin kategóriából, majd a KOROSZTÁLY következik ahol manó, gyermek, serdülő, ifjúsági, és felnőtt kategóriából választhatsz (a korosztály adatok a szabályzatban találod meg), és végül a KATEGORIA gombnál az egyéni, duó, csoport, és formációból választhatsz.  Most nyomd meg a FELVISZ gombot. OK! NEmvagyunk még kész, hiszen tagok is kellenek. Most alul kékkel látsz egy TAGOK SZERKESZTÉSE gombot. Nyomd meg, és add hozzá a csapattagokat. Ha kész vagy, jöhet a következő csapat is, és így tovább.

4. NEVEZÉS

     Majdnem készen vagy. Most nyomd meg a VERSENYEK menü pontot. Válaszd ki az aktuális  versenyt. Végül alul nevezd be a csapataidat.

KÉSZ VAGY! Legközelebb már nem kell ennyi idő, hiszen minden adatod megtalálod már, így gyorsan végzel majd.